dilluns, 12 de novembre del 2012

Matinar 4 dies de festa o la tornada de les nostres amigues granadines.


El darrer pont de Tots Sants no el vam dedicar pas a menjar panellets i castanyes sinó a voltar per la Ciutat Comtal.

Dijous al matí érem a l'aeroport per rebre les noies del Coro de Voces Blancas del Ave María de Granada.
No feia ni un mes que ens havien acollit a Granada, així que ja us podeu imaginar que el retrobament va ser emocionant (malgrat que a alguns ja ens havia crescut la vergonya!).
La mitjana d'hores dormides durant el pont no va ser massa elevada, i els nostres peus eren el testimoni de que ens vam deixar pocs racons de Barcelona per visitar:
El Parc Güell, el barri de Gràcia, l'Eixample, la Sagrada Família, el Barri Gòtic, les fonts de Montjuïc... sense oblidar els dos meravellosos concerts que vam fer els dos cors junts!

Divendres vam cantar a la Sagrada Família, tot un luxe per les noies de Granada i pels cantaires de l'Esquitx (era fantàstic veure quants turistes es quedaven a escoltar-nos!) i dissabte vam repetir la Capella del Palau, una petita meravella del barri gòtic que vam descobrir amb aquest concert.Evidentment no ens vam estalviar de fer un bon fi de festa: sopar en família i sortir a moure una mica l'esquelet!
Aquesta gent no poden parar mai de cantar!
Qui ho ha dit que els jocs de punteria només són pels petits?
Un preciós record de la nostra estada a Granada: una foto amb l'Albaicín de fons!

I en algun moment hi havia d'haver uns "bailoteos" flamencs! Que arte Encarni!Hem necessitat una setmana sencera per recuperar-nos, perquè ha estat un cap de setmana i en general un intercanvi fantàstic... una gràn experiència que us assegurem que no oblidarem en molt de temps :)

Els cantaires i els directors vam estar al cent per cent, però d'aquesta experiència volem fer un agraïment especial a totes les famílies que heu portat els nens amunt i avall durant quatre dies. És un gust que rebeu amb un somriure tot el que fem!
Comissió de famílies esquitxades


Quan una nena de 8 anys ens mira amb els ulls tristos a l'aeroport i ens diu "jo no vull que marxin..."  ens adonem que hi ha experiències que valen molt la pena de viure...
Gràcies Esquitx i muchas gracias chicas!1 comentari:

L'Esquitx ha dit...

Madrugar los 4 días de fiesta o la vuelta de nuestras amigas granadinas.

El pasado puente de Todos los Santos no lo dedicamos a comer panellets y castañas sino a pasear por la Ciudad Condal.

El jueves por la mañana estábamos en el aeropuerto para recibir a las chicas del Coro de Voces Blancas del Ave María de Granada.
No hacía ni un mes que nos habían acojido en Granada, así que podeis imaginar que el reencuentro fue emocionante (aunque a algunos ya nos había crecido la verguenza!)

La media de horas dormidas durante el puente no fue muy elevada, y nuestros pies eran testigos de que habíamos dejado pocos rincones de Barcelona por visitar:
El Parque Güell, el barrio de Gràcia, l'Eixample, la Sagrada Família, el Barrio Gótico, las fuentes de Montjuïc... sin olvidar los dos maravillosos conciertos que hicimos los dos coros juntos!

El viernes cantamos en la Sagrada Família, todo un lujo para las chicas de Granada y para los cantores de l’Esquitx (tenemos que admitir que sorprendía ver que los turistas se quedaban a escucharnos!) y el sábado repetimos en la Capella de Palau, una pequeña maravilla del barrio gótico que descubrimos con éste concierto.

Evidentemente no nos ahorramos un buen fin de fiesta: cena en familia y salr a mover un poco el esqueleto!

Hemos necesitado una semana entera para recuperarnos, porque ha sido un fin de semana i en general un intercambio fantástico... una gran experiencia que os aseguramos que no olvidaremos en mucho tiempo 

Los cantores y directores estubimos al cien por cien, pero de ésta experiencia queremos agradecer especialmente la colaboración de todas las familias que habeis llevado a los niños arriba y abajo durante quatro días. Es un placer que recibais con una sonrisa todo lo que hacemos!

Cuando una niña de 8 años nos mira con los ojos tristes en el aeropuerto y nos dice “yo no quiero que se vayan...” nos damos cuenta de que hay experiencias que merece mucho la pena vivir...
Gràcies Esquitx y muchas gracias chicas!