dilluns, 23 d’abril del 2012

Visca el vi!


Quan ets Petit fas poquets concerts: Nadal, final de curs... però n'hi ha un que és especialment emocionant, el del Juguem Cantant! 

Aquell dia no hi ha cap grup de Grans que canti a veus, no hi ha grup de Mitjans amb nens que posen cara de murri perquè saben que cada dia aprenen cançons més difícils...
Aquell dia és dels Petits, ells son els protagonistes, i l'escenari és ple d'ulls esbatanats, d'emocions esperades, de memòries activades, dits que s'entrtolliguen pels nervis a les vores de les faldilles... 

Enguany la història d'un gra de raïm va ser el que ens va portar fins a Vilafranca el darrer dissabte, 14 d'abril. Els cantaires no van fer pas poca feina. Aquest any, abans de les vacances, fins i tot van fer un assaig doblement extraordinari (perquè era fora del calendari i perquè va ser fantàstic!).

A Vilafranca van trobar-se amb les altres corals (algunes també de Barcelona i totes les del Penedès-Anoia), van fer un concert magnífic, van jugar a transportar “grans de raïm”, a ser petites fil·loxeres escapant dels vinyataires que les volien esclafar... què més es pot demanar?
Ah si, només una cosa: veure cantar els seus directors, a Vilafranca no es deixen a ningú!

Evidentment, amb tantes emocions, el seient del tren va acabar sent un lloc fantàstic per fer la migdiada de tornada cap a casa. Això si, amb uns quants regals sota el braç, fins i tot una fantàstica pandereta per la Coral (ja sabeu que ens anirà molt bé!).


Gràcies a l'Espinguet de Vilafranca per un dia tan bonic i...

FELICITATS Petits, perquè vau cantar molt bé!