dimarts, 17 de novembre del 2015

Sembla que cada any ens ho passem millor!

Aquest cap de setmana hem fet les nostres “colònies” de cada any, i com ja és tradició, hi hem anat amb les nenes i nens de l’Espurna i els nois i noies del Cor Jove, mireu si érem colla! 

Hem estat a l’alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga on hem dedicat moltes estones a assajar i treballar molt el repertori del concert de Nadal.
Petits i Mitjans

Grans

 Alguns nens i nenes encara no han fet mai cap concert i hem d’assajar-ho tot, també la manera de saludar! 
El Toni ens ensenya un truc per saludar: "un, dos, tres..."

Com que l’alberg és a prop de la casa on va viure Pau Casals, hem anat a fer-hi una visita i hem après un munt de coses de la seva vida i la seva música (tenia un munt de pianos a casa, ens ha sorprès molt!).Evidentment també hem jugat moltíssim, a l’alberg de Coma-ruga hi ha uns espais fantàstics que ens han encantat a grans i petits.


Algunes noies grans també són molt responsables i han d’estudiar una mica a les estones lliures.Ah, i per si se’ns acaben les idees, les nostres directores ens porten fulls per retallar i pintar, que també ens agrada molt. Sabeu què hem après a fer els Petits i els Mitjans amb aquests diaris...??El joc més emocionant és, sens dubte, el de després de sopar. Per sort tenim un Cor Jove molt eixerit que sempre té ganes de fer-nos-ho passar bé, aquest any s’han tornat una mica trapelles i han robat les partitures de les directores!! Una investigació digna de Sherlock Holmes...


Atenció, hem descobert a la culpable! 


Al matí, després d’esmorzar, ens agrada molt cantar junts i avui hem après un cànon que després hem cantat al miniconcert per a les mares i els pares. 

Finalment rebem als nostres pares i mares que ens venen a buscar! L’emoció és molt gran, però les Laies (la Laia de l’Espurna i la Laia de l’Esquitx) els hi han preparat un petit assaig sorpresa perquè sàpiguen com és un dels nostres assajos, creiem que se n’han sortit prou bé aprenent com és la tardor, com fer una truita o una amanida! Molt bé mares i pares! Hem acabat el cap de setmana cantant una mica i amb un dinar de germanor, alguns s’hi volien quedar més dies, però no patiu, ens veurem la setmana que ve a l’assaig!