dilluns, 13 de novembre del 2017

No un, sinó dos concerts de Nadal

Ja fa dies que ha començat el curs de l'Esquitx i "des d'aleshores han passat moltes coses"... tenim un munt de projectes encaminats, nous cantaires a la Coral, cançons i peces que ens fan treballar molt...

Avui us expliquem que enguany els diferents grups de l'Esquitx i l'Espurna celebrarem el Nadal per separat: per un cantó els Petits i Mitjans anirem de convidats al concert dels Petits Martinencs i per l'altre els Grans cantarem amb la Coral Sant Jordi i el Cor Jove.


La primera cita és l'1 de desembre a l'Auditori:

Els grups de Grans participarem al concert de celebració del 70è aniversari de la Coral Sant Jordi (es diu molt de pressa, però 70, son molts anys fent música!). 


Per preparar aquest magnífic concert hem marxat de cap de setmana amb tothom que cantarà aquest concert. Han estat dos dies de feina però també de descobriment de com sonarà aquesta obra (tot i que encara no hem sentit l'orquestra), d'obrir ulls comtaronges quan canten els baixos i de fer jugar als adults de la nostra família coral (quin joc de Nit tan divertit que ens ha preparar el Cor Jove!). 




De bon matí despertem el cos a l'aire lliure!

Per si de cas encara no ho heu fet, podeu comprar ja les vostres entrades per aquest concert a la web de l'Auditori: https://www.auditori.cat/ca/cantata-de-sant-nicolau


La segona cita és el 16 de desembre a l'Orfeó Martinenc:

Per preparar aquest concert els Petits i Mitjans també vam marxar de cap de setmana. Ens ho vam passar molt bé compartint jocs i cançons amb nens i nenes que no coneíxiem. 





A la nit vam haver d'afinar molt les orelles perquè al voltant de la casa hi havia campanetes secretes que no es deixaven trobar facilment... 
També vam aprendre algunes cançons molt divertides amb les que, com no podia ser d'altra manera, vam fer cantar a les nostres famílies quan ens van venir a buscar.

Per aquest concert no cal comprar entrades però no us oblideu de venir el dia 16 a les 18:00h!

Us esperem als nostres concerts!