dimecres, 18 de març del 2015

L'ESQUITX i L'ESPURNA: nous cantaires i les trobades del SCIC

Les dues corals infantils de la família Sant Jordi tenim una notícia molt important: estem molt contents perquè, després d’una petita campanya, hem rebut la incorporació de nous cantaires amb molta empenta i moltes ganes de cantar!

Hem estat tot el segon trimestre fent molta feina preparant el repertori per a les trobades del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), on participarem durant els mesos d’abril i maig. 

Els grups de PETITS anirem al 42è Juguem Cantant del Barcelonès (diumenge 17 de maig), on ens trobarem amb altres corals de la demarcació per a passar el dia plegats. Ja ens sabem moltes de les cançons que cantarem al concert, però les activitats i els jocs encara són un misteri, i tenim moltes ganes que arribi el dia! 
Els nous petits de L’Esquitx pinten les cançons que ja han après.

Els grups de MITJANS i GRANS serem de la Trobada-Taller de Vilafranca del Penedès (dissabte 11 d’abril) amb diverses corals de tot Catalunya. Treballarem amb un director convidat el repertori comú que haurem assajat per separat i, cap a mitja tarda, hi haurà el concert, com a mostra del treball realitzat durant el dia.
Els cantaires de L’Esquitx i L’Espurna al concert que vam fer a la llar de jubilats.


Esperem veure-us als diferents concerts que farem!